tada logo
Click to listen in English

tada GLUTENSİZ FINDIKLI ÇİKOLATALI BISCOTTI

110 Gram

Son Tüketim Tarihi ve Parti Seri No ambalajın ön yüzündeki pencerenin içerisinde yazmaktadır. Telefonunuzu ilgili kısma dik olarak tutarak ürünün Son Tüketim Tarihi ve Parti Seri Numarasını okutabilirsiniz.

Son Tüketim Tarihi’nden önce tüketilmelidir.

GLUTEN İNTOLERANSI OLAN BİREYLER İÇİN UYGUNDUR.
ÇÖLYAK HASTALARI İÇİN UYGUNDUR.
Celiac UK (Lisans no : CUK-G-178) tarafından onaylanmıştır. Glutensiz ürün sertifikasına sahiptir.

İçindekiler

Şeker, mısır nişastası, pirinç unu, yumurta, çikolata (%9,7) [kakao kitlesi, şeker, kakao tozu, kakao yağı, dekstroz, emülgatör (soya lesitini), aroma verici (vanilin), kıvam arttırıcı (gam arabik)], fındık (%6,3), içme suyu, kakao tozu, bitkisel yağ [palm, ayçiçek, kolza, emülgatör (yağ asitlerinin mono ve digliseritleri)], kabartıcılar (sodyum asit pirofosfat, sodyum hidrojen karbonat), kıvam arttırıcılar (ksantan gam, guar gam), aroma vericiler [browni çikolata, vanilin (şeker, vanilin (%3), topaklanmayı önleyici (tri kalsiyum fosfat)].
ALERJEN UYARISI: Yumurta, soya ve fındık içerir.
İz miktarda susam, fıstık ve badem içerebilir.

Enerji ve Besin Değerleri, 100 gramda

  • Enerji: 2080 kJ / 449 kcal                            
  • Yağ: 14,88 gram                
  • Doymuş Yağ: 6,16 gram
  • Karbonhidrat: 67,59 gram        
  • Şekerler: 32,69 gram
  • Lif : 4,97 gram
  • Protein: 6,59 gram
  • Tuz: 0,64 gram

Sunulan besin değerleri ortalama değerlerdir.

Kullanım ve Saklama Koşulları

· Direkt güneş ışığından koruyunuz
· Ambalaj açıldıktan sonra gluten içeren ürünler ile aynı ortamda muhafaza etmeyiniz.
· Oda sıcaklığında muhafaza ediniz.  
· Hasar görmüş ürünleri tüketmeyiniz.

ISO 9001, ISO 22000, ISO 14001, OHSAS 18001 ve Helal Gıda Belgeli tesisimizde üretilmiştir.
Türk Gıda Kodeksi’ne uygundur.

İşletme Kayıt No: TR-54-K-017754