tada HİNDİ FÜMELİ GURME SANDVİÇ
160 Gram
İçindekiler
Çavdarlı ekmek (%53) [buğday unu, içme suyu, çavdar unu, şeker, tereyağı, maya, süt tozu, malt unu, buğday gluteni, tuz, topaklanmayı önleyici (kalsiyum karbonat), emülgatör (yağ asitlerinin mono ve digliseritlerinin mono ve diasetil tartarik asit esterleri), antioksidan (askorbik asit, laktik asit), koruyucu (sodyum asetat)], hindi füme (%28) [ hindigöğüs eti ve yağı, patates nişastası, tuz, baharat karışımı, stabilizör (sodyum polifosfatlar), antioksidan (askorbik asit),koruyucu (sodyum nitrit)], labne sos [labne peyniri (pastörize inek sütü, pastörize inek sütü kreması, yoğurt kültürü, tuz),mayonez [(içme suyu, bitkisel sıvı yağ (ayçiçek), beyaz sirke, modifiye mısır nişastası, şeker, yumurta, tuz, stabilizatör(ksantan gam), soğan tozu, aroma verici (mayonez), asitliği düzenleyici (sitrik asit), koruyucular (potasyum sorbat,sodyum benzoat), antioksidan (EDTA)], yoğurt, peynir altı suyu tozu)].Alerjen Uyarısı: Gluten, süt ürünleri ve yumurta içerir.İz miktarda balık, soya, hardal ve susam içerebilir.
Enerji ve Besin Değerleri, 100 gramda
- Enerji: 810,92 kJ / 196 kcal
- Yağ: 3,90 gram
- Doymuş Yağ: 1,62 gram
- Karbonhidrat: 26,60gram
- Şekerler: 3,20 gram
- Lif: 1,80gram
- Protein: 12,20 gram
- Tuz: 1,40 gram
Sunulan besin değerleri ortalama değerlerdir.
Ekmeklerimiz taş tabanlı fırınlarımızda özenle pişirilmiştir.
Yüksek protein içerir.
Son Tüketim Tarihi ve Parti Seri No ambalajın ön yüzündeki pencerenin içerisinde yazmaktadır. Telefonunuz ile ilgili kısmı okutarak ürünün Son Tüketim Tarihine ve Parti Seri Numarasına ulaşabilirsiniz.
Son Tüketim Tarihi’ne kadar tüketiniz.
Buzdolabında 0°C ile +4°C arasında muhafaza ediniz.
ISO 9001, ISO 22000, ISO 14001, OHSAS 18001 ve Helal Gıda Belgeli tesisimizde üretilmiştir.
Türk Gıda Kodeksi’ne uygundur.
İşletme Kayıt No: TR-54-K-017754
Görüş ve önerileriniz için tada tüketici hattı 444 37 52