tada logo

tada IZGARA TAVUKLU PESTO SOSLU GURME SANDVİÇ

170 Gram

İçindekiler

Çavdarlı ekmek (%50) [buğday unu, içme suyu, çavdar unu, şeker, tereyağı, maya, süt tozu, malt unu,buğday gluteni, tuz, topaklanmayı önleyici (kalsiyum karbonat), emülgatör (yağ asitlerinin mono ve digliseritlerinin mono ve diasetil tartarik asit esterleri), antioksidan (askorbik asit, laktik asit), koruyucu (sodyum asetat)], ızgara piliç fileto (%29) [piliç eti, baharat karışımı, tuz, bitkisel sıvı yağ (ayçiçek), dekstroz, aroma arttırıcı (maya ekstraktı), stabilizatörler (sodyum difosfat, potasyum trifosfat, antioksidan (sodyum sitrat, askorbik asit), koruyucu (sodyum laktat, sodyum asetat, sodyum diasetat), kıvam arttırıcı (karragenan)], mayonez [(içme suyu, bitkisel sıvı yağ (ayçiçek), beyaz sirke, modifiye mısır nişastası, şeker, yumurta, tuz, stabilizatör (ksantan gam), soğan tozu, aroma verici (mayonez), asitliği düzenleyici (sitrik asit), koruyucular (potasyum sorbat, sodyum benzoat), antioksidan (EDTA)], pesto sos (%5) [fesleğen, bitkisel sıvı yağ (ayçiçek), kaju fıstığı, parmesan peyniri (süt, tuz, peynir mayası), tuz, sarımsak, asitlik düzenleyici (laktik asit), doğal aroma verici].

ALERJEN UYARISI: Gluten, süt ürünleri, yumurta ve kaju fıstığı içerir.
İz miktarda balık, soya, hardal ve susam içerebilir.

Enerji ve Besin Değerleri, 100 gramda

Sunulan besin değerleri ortalama değerlerdir.

Ekmeklerimiz taş tabanlı fırınlarımızda özenle pişirilmiştir.
Yüksek protein içerir.

Son Tüketim Tarihi ve Parti Seri No ambalajın ön yüzündeki pencerenin içerisinde yazmaktadır. Telefonunuz ile ilgili kısmı okutarak ürünün Son Tüketim Tarihine ve Parti Seri Numarasına ulaşabilirsiniz.

Son Tüketim Tarihi’ne kadar tüketiniz.
Buzdolabında 0°C ile +4°C arasında muhafaza ediniz. 
ISO 9001, ISO 22000, ISO 14001, OHSAS 18001 ve Helal Gıda Belgeli tesisimizde üretilmiştir.
Türk Gıda Kodeksi’ne uygundur.

İşletme Kayıt No: TR-54-K-017754 
Görüş ve önerileriniz için tada tüketici hattı 444 37 52
Son Tüketim Tarihi’ne kadar tüketiniz.
Buzdolabında 0°C ile +4°C arasında muhafaza ediniz.
ISO 9001, ISO 22000, ISO 14001, OHSAS 18001 ve Helal Gıda Belgeli tesisimizde üretilmiştir.
Türk Gıda Kodeksi’ne uygundur.

İşletme Kayıt No: TR-54-K-017754
Görüş ve önerileriniz için tada tüketici hattı 444 37 52