tada logo

tada KAŞAR PEYNİRLİ DANA SALAMLI SANDVİÇ

160 Gram

İçindekiler

Ekmek (%53) [buğday unu, içme suyu, şeker, tereyağı, maya, süt tozu, tuz, buğday gluteni, topaklanmayıönleyici (kalsiyum karbonat), emülgatör (yağ asitlerinin mono ve digliseritlerinin mono ve diasetil tartarik asit esterleri),antioksidan (askorbik asit, laktik asit), koruyucu (sodyum asetat)], kaşar peyniri (%20) [pastörize inek sütü, tuz,peynir mayası ve peynir kültürü, stabilizör (kalsiyum klorür), koruyucu (potasyum sorbat)], mayonez [(içme suyu, bitkiselsıvı yağ (ayçiçek), beyaz sirke, modifiye mısır nişastası, şeker, yumurta, tuz, stabilizatör (ksantan gam), soğan tozu, aromaverici (mayonez), asitliği düzenleyici (sitrik asit), koruyucular (potasyum sorbat, sodyum benzoat), antioksidan (EDTA)],ketçap [içme suyu, domates salçası, şeker, beyaz sirke, mısır nişastası, tuz, stabilizatör (ksantan gam), ketçap aroması],domates salçası, hardal, peyniraltı suyu tozu], dana salam (%15) [dana eti ve yağı, içme suyu, patates nişastası, bitkiselsıvı yağ (ayçiçek ), tuz, soya proteini, baharat karışımı, kıvam arttırıcı (karragenan), tütsü aroması, sarımsak, stabilizör(penta sodyum tri fosfat, sodyum polifosfat), antioksidan (askorbik asit, sodyum askorbat), koruyucu (sodyum nitrit),süt proteini].
Alerjen Uyarısı: Gluten, süt ürünleri, soya, yumurta ve hardal içerir.
İz miktarda balık, sülfit ve susam içerebilir.

Enerji ve Besin Değerleri, 100 gramda

Sunulan besin değerleri ortalama değerlerdir.
Ekmeklerimiz taş tabanlı fırınlarımızda özenle pişirilmiştir. 
Protein kaynağıdır.

Son Tüketim Tarihi ve Parti Seri No ambalajın ön yüzündeki pencerenin içerisinde yazmaktadır. Telefonunuz ile ilgili kısmı okutarak ürünün Son Tüketim Tarihine ve Parti Seri Numarasına ulaşabilirsiniz.

Son Tüketim Tarihi’ne kadar tüketiniz.
Buzdolabında 0°C ile +4°C arasında muhafaza ediniz. 
ISO 9001, ISO 22000, ISO 14001, OHSAS 18001 ve Helal Gıda Belgeli tesisimizde üretilmiştir.
Türk Gıda Kodeksi’ne uygundur.

İşletme Kayıt No: TR-54-K-017754 
Görüş ve önerileriniz için tada tüketici hattı 444 37 52Son Tüketim Tarihi’ne kadar tüketiniz.
Buzdolabında 0°C ile +4°C arasında muhafaza ediniz. 
ISO 9001, ISO 22000, ISO 14001, OHSAS 18001 ve Helal Gıda Belgeli tesisimizde üretilmiştir.
Türk Gıda Kodeksi’ne uygundur.

İşletme Kayıt No: TR-54-K-017754 
Görüş ve önerileriniz için tada tüketici hattı 444 37 52
Son Tüketim Tarihi ve Parti Seri No ambalajın ön yüzündeki pencerenin içerisinde yazmaktadır. Telefonunuz ile ilgili kısmı okutarak ürünün Son Tüketim Tarihine ve Parti Seri Numarasına ulaşabilirsiniz.

Son Tüketim Tarihi’ne kadar tüketiniz.
Buzdolabında 0°C ile +4°C arasında muhafaza ediniz. 
ISO 9001, ISO 22000, ISO 14001, OHSAS 18001 ve Helal Gıda Belgeli tesisimizde üretilmiştir.
Türk Gıda Kodeksi’ne uygundur.

İşletme Kayıt No: TR-54-K-017754 
Görüş ve önerileriniz için tada tüketici hattı 444 37 52Son Tüketim Tarihi ve Parti Seri No ambalajın ön yüzündeki pencerenin içerisinde yazmaktadır. Telefonunuz ile ilgili kısmı okutarak ürünün Son Tüketim Tarihine ve Parti Seri Numarasına ulaşabilirsiniz.

Son Tüketim Tarihi’ne kadar tüketiniz.
Buzdolabında 0°C ile +4°C arasında muhafaza ediniz. 
ISO 9001, ISO 22000, ISO 14001, OHSAS 18001 ve Helal Gıda Belgeli tesisimizde üretilmiştir.
Türk Gıda Kodeksi’ne uygundur.

İşletme Kayıt No: TR-54-K-017754 
Görüş ve önerileriniz için tada tüketici hattı 444 37 52