tada logo
Click to listen in English

tada Sebzeli Bulgur Pilavı

200 Gram

Son Tüketim Tarihi ve Parti Seri No ambalajın ön yüzündeki pencerenin içerisinde yazmaktadır. Telefonunuzu ilgili kısma dik olarak tutarak ürünün Son Tüketim Tarihi ve Parti Seri Numarasını okutabilirsiniz.

Son Tüketim Tarihi’nden önce tüketilmelidir.

Yemeğe hazırdır.
Isıtıp tüketebilirsiniz.Trans yağ içermez.

İçindekiler

Sebze haşlama suyu (içme suyu, havuç, soğan, yeşil biber, kabak, defne y aprağı), bulgur (%30) (gluten), domates (%6,5), kırmızı biber (%5,3), soğan (%5,2), havuç (%4,4), bezelye (%4,4), bitkisel sıvı yağ (ayçiçek), tereyağı, yeşil biber (%2,6), domates salçası, tuz, baharat karışımı, şeker.
Alerjen Uyarısı :  Gluten, süt ve süt ürünleri içerir.
İz miktarda yumurta, soya ve kereviz içerebilir.

Enerji ve Besin Değerleri, 100 gramda

  • Enerji: 642,5 kJ/ 153 kcal                      
  • Yağ: 4,5 gram              
  • Doymuş Yağ: 1,24 gram
  • Trans Yağ: 0,01 gram          
  • Karbonhidrat: 22,5 gram
  • Şekerler: 2,5 gram
  • Lif: 3 gram
  • Protein: 4,1 gram
  • Tuz: 1,6 gram

Sunulan besin değerleri ortalama değerlerdir.

Kullanım ve Saklama Koşulları

Oda sıcaklığında muhafaza ediniz.
Direkt güneş ışığından koruyunuz.
Şişmiş, sızıntılı ve hasar görmüş ürünleri tüketmeyiniz.
Açıldıktan sonra buzdolabında saklayınız ve tercihen 2 gün içinde tüketiniz.


ISO 9001, ISO 22000, ISO 14001, ISO 45001 ve Helal Gıda Belgeli tesisimizde üretilmiştir. Türk Gıda Kodeksi’ne uygundur.
İşletme Kayıt No: TR-41-K-000090
Isıtma Önerileri
Tavada 4 dakika:
Paketin tamamını tavaya dökerek ısıtınız.
Mikrodalga Fırında 2 - 3 dakika: Yemek kabını, dış ambalajını çıkardıktan sonra folyosunu açarak mikrodalga fırında ısıtınız. Mikrodalga fırına her seferinde tek ürün koyunuz.
Benmari Yöntemi ile kaynayan suyun içerisinde 7 - 8 dakika : Yemek kabını, dış ambalajını çıkardıktan sonra benmari kabında ısıtınız.

Görüş ve önerileriniz için tada tüketici hattı 444 37 52 Twitter, Facebook ve Instagram için tadalezzetleri hesaplarından bizi takipte kalın.