tada logo

tada TERİYAKİ SOSLU TAVUK ŞNİTZELLİ GURME SANDVİÇ

220 Gram

İçindekiler

Çavdarlı Ekmek (%39) [buğday unu, içme suyu, çavdar unu, şeker, tereyağı, maya, süt tozu, malt unu,buğday gluteni, tuz, topaklanmayı önleyici (kalsiyum karbonat), emülgatör (yağ asitlerinin mono ve digliseritlerininmono ve diasetil tartarik asit esterleri), antioksidan (askorbik asit,laktik asit), koruyucu (sodyum asetat)], piliç şnitzel(%36) [(piliç eti ve yağı, buğday unu, mısır nişastası, buğday nişastası, bitkisel sıvı yağ (ayçiçek), tuz, baharat karışımı,stabilizör (sodyum polifosfat)], mayonez [(içme suyu, bitkisel sıvı yağ (ayçiçek), beyaz sirke, modifiye mısır nişastası, şeker, yumurta, tuz, stabilizatör (ksantan gam), soğan tozu, aroma verici (mayonez), asitliği düzenleyici (sitrik asit), koruyucular (potasyum sorbat, sodyum benzoat), antioksidan (EDTA)], teriyaki sos (%7) [soya sosu, ketçap (domates salçası, içme suyu, şeker, modifiye mısır nişastası, beyaz sirke, tuz, stabilizatör (ksantan gam), baharat karışımı), şeker, glikoz şurubu, içme suyu, modifiye mısır nişastası, elma sirkesi (elma sirkesi, antimikrobiyal madde (sodyum metabi sülfit), sarımsak, susam, kırmızı biber, karabiber].
Alerjen Uyarısı: Gluten, süt ürünleri, yumurta, soya ürünleri, sülfit ve susam içerir.
İz miktarda balık ve hardal içerebilir.

Enerji ve Besin Değerleri, 100 gramda

Sunulan besin değerleri ortalama değerlerdir.
Ekmeklerimiz taş tabanlı fırınlarımızda özenle pişirilmiştir. 
Yüksek protein içerir. 
Doğal mor sebze ve meyvelerin özünden rengini alan özel ekmeğimiz antioksidankaynağıdır. 
Son Tüketim Tarihi’ne kadar tüketiniz.
Buzdolabında 0°C ile +4°C arasında muhafaza ediniz. 
ISO 9001, ISO 22000, ISO 14001, OHSAS 18001 ve Helal Gıda Belgeli tesisimizde üretilmiştir.
Türk Gıda Kodeksi’ne uygundur.

İşletme Kayıt No: TR-54-K-017754 
Görüş ve önerileriniz için tada tüketici hattı 444 37 52