Son Tüketim Tarihi ve Parti Seri No ambalajın ön yüzündeki pencerenin içerisinde yazmaktadır. Telefonunuzu ilgili kısma dik olarak tutarak ürünün Son Tüketim Tarihi ve Parti Seri Numarasını okutabilirsiniz.
Son Tüketim Tarihi’nden önce tüketilmelidir.
Ekmeklerimiz taş tabanlı fırınlarımızda özenle pişirilmiştir.
Protein kaynağıdır.
Ekmek rengini içeriğindeki zerdeçal’dan alır.
Ekmek (%53) [buğday unu, içme suyu, şeker, tereyağı, maya, süt tozu, zerdeçal karışımı (%1,1) (mısırnişastası, kurkumin ekstraktı, keçiboynuzu gamı), tuz, buğday gluteni, stabilizör (kalsiyum karbonat), emülgatör(yağ asitlerinin mono ve digliseritlerinin mono ve diasetil tartarik asit esterleri), antioksidan (askorbik asit, laktik asit),koruyucu (sodyum asetat)], cheddar peyniri (%14) [pastörize inek sütü, tuz, peynir mayası ve peynir kültürü,stabilizör (kalsiyum klorür), renklendirici (beta karoten), koruyucu (potasyum sorbat)], dana jambon (%14) [dana eti,patates nişastası, baharat karışımı, tuz], labne sos [labne peyniri (pastörize inek sütü, pastörize inek sütü kreması,yoğurt kültürü, tuz), mayonez [(içme suyu, bitkisel sıvı yağ (ayçiçek), beyaz sirke, modifiye mısır nişastası, şeker,yumurta, tuz, stabilizatör (ksantan gam), soğan tozu, aroma verici (mayonez), asitliği düzenleyici (sitrik asit), koruyucular(potasyum sorbat, sodyum benzoat), antioksidan (EDTA)].
Alerjen Uyarısı: Gluten, süt ürünleri ve yumurta içerir.
İz miktarda balık, soya, hardal, sülfit ve susam ürünleri içerebilir.
Sunulan besin değerleri ortalama değerlerdir.
ISO 9001, ISO 22000, ISO 14001, OHSAS 18001 ve Helal Gıda Belgeli tesisimizde üretilmiştir.
Türk Gıda Kodeksi’ne uygundur.
Buzdolabında 0°C ile +4°C arasında muhafaza ediniz.
İşletme Kayıt No: TR-54-K-017754
Görüş ve önerileriniz için tada tüketici hattı 444 37 52