Glutensiz Hindistan Cevizli Kurabiye

Glutensiz Hindistan Cevizli Kurabiye

Glutensiz beslenenler artık özgürce kurabiye yiyebilecek. ta!da! Glutensiz ürünlerin zengin çeşitlerinin içinde üretilen  Glutensiz Hindistan cevizli kurabiye, ağızda dağılan kıvamı, tazeliği ve hindistan cevizinin lezzeti ile çay kahve molalarının yanında sağlıklı bir lezzet alternatifi olacak.

Çölyak hastaları ve gluten intolaransına sahip bireylerin güvenle tüketebileceği bu ürünler Celiac UK (Lisans no : CUK-G-178) tarafından onaylanmıştır ve Glutensiz ürün sertifikasına sahiptir.

Türkiye’de ilk ve tek glütensiz BRC (Dünyada kabul görmüş gıda teknik standardı), Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ISO 22000, Helal Gıda ve TSE Covid-19 Güvenli Üretim sertifikaları ile alanında uzman kişilerin gözetiminde ve onayında üretilmiştir.

Yüksek lif içeren bu atıştırmalık ile glutensiz lezzetelere doyacaksınız.

 

İÇİNDEKİLER: Pudra şekeri [şeker, mısır nişastası (max. %3)], pirinç unu, patates nişastası, bitkisel yağ [palm, ayçiçek, kolza, emülgatör (yağ asitlerinin mono ve digliseritleri)], Hindistan cevizi (%11), içme suyu, kıvam arttırıcı (ksantan gam), kabartıcılar (sodyum asit pirofosfat, sodyum hidrojen karbonat), deniz tuzu, emülgatör (soya lesitini), aroma verici (hindistan cevizi).

Enerji ve Besin Değerleri, 100 gramda
Enerji 2019 kJ / 483 kcal
Yağ 23,46 gram
Doymuş Yağ 15,63 gram
Karbonhidrat 61,43 gram
Şekerler 26,82 gram
Lif 7,03 gram
Protein 3,14 gram
Tuz 0,42 gram
*Sunulan besin değerleri ortalama değerlerdir.

ALERJEN UYARISI: Soya içerir. İz miktarda süt ürünleri, yumurta, susam, fıstık, fındık ve badem içerebilir.

ta!da! lezzetleri online alışveriş imkanıyla kapınızda
ALIŞVERİŞE BAŞLA